* Verzenden & retourneren

1. Verzenden

Bij de afronding van een bestelling wordt altijd aangegeven hoe de producten worden bezorgd.

  • Bezorging per post (Postnl): bestel je 1 of 2 lesboeken, dan versturen wij die per gewone (brievenbus)post, zonder track en trace. De verzendkosten bedragen dan 2,50 euro.
  • Bezorging pakketservice (Postnl): andere bestellingen worden met de pakketservice van Postnl verstuurd, inclusief track en trace. De verzendkosten bedragen dan 5,00 euro.
 
Wil je je bestelling naar het buitenland laten verzenden? Neem dan contact op via [email protected]
 
2. Levertermijnen
 
Als je voor 22:00 uur hebt besteld, wordt je bestelling de volgende werkdag verstuurd. Je ontvangt van ons een bevestiging als de bestelling is verzonden. Bestellingen per brievenbuspost en pakketpost worden na verzending in principe de volgende bezorgdag bezorgd. Soms duurt de bezorging van brievenbuspost iets langer (maximaal 4 bezorgdagen). Een bezorgdag is dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Op maandag en zon- en feestdagen wordt er niet bezorgd. Pakketten worden wel op maandag bezorgd.
 
Onze levertermijnen zijn altijd onder voorbehoud.
 
Bij 'vooruitbetalen via bankoverschrijving' gaat de levertermijn in na ontvangst van de betaling.

3. Retourneren

Er geldt een uitsluiting van het wettelijk herroepingsrecht voor onze lesboeken. Dat betekent dat lesboeken niet geretourneerd kunnen worden volgens het wettelijk herroepingsrecht. Klik hier voor meer informatie.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »